Afspraak, Offerte en Factuur - live in 15 minuten!

Houdt controle over je lopende offertes. Sterker nog maak ze in een paar minuten. Gewoon online. Jouw klant kan direct akkoord geven met 1 muisklik. Natuurlijk moet je wel wat instellingen doen. Maar dat is ongeveer 15 minuutjes werk. Vervolgens zet je de offerte om in een iDeal- of UBL-factuur. Jij klaar, en je geld snel op de rekening. Gewoon proberen! Het is gratis.

"Bossify® maakt je werk als ZZP’er een stuk makkelijker."

Probeer Bossify® gratis 

Onze missie met Bossify®

Als ondernemende medewerkers in sales weten wij als geen ander hoe belangrijk goed inzicht in je business is. Veel systemen die we kennen zijn behoorlijk complex en vragen veel tijd om van de grond te krijgen. Eigenwijs als we zijn dachten wij dat kan beter! Hoe mooi zou het zijn als we een online applicatie zouden maken, die je in 10 minuten inricht en kunt gebruiken. En beschikbaar is op je computer, je tablet en je mobiele telefoon. Toen we dat bedacht hadden, hebben we de uitdaging aangenomen en zijn dit gaan maken. En daar is Bossify® uitgekomen. Een coole app die het doet op al je devices en op alle plekken in de wereld.

Snel aan de slag!
Altijd in controle!
Snel je geld op de bank! 


Gratis proberen

Bossify® is gratis te proberen. Je betaalt dus helemaal niks. Je kunt dan kijken of het wat voor je is. Past Bossify® niet bij jou? Geen probleem. Dan stop je er toch mee. Vanaf het versturen van je eerste offerte of factuur is het nog steeds 30 dagen helemaal gratis. Ben je in die maand overtuigd geraakt van het extra gemak? Dan betaal je slechts € 14,95,- per maand. Dat is nog eens handig.

Probeer Bossify®gratis